Muottitarvikkeiden opastava hankintapalvelu

Ota yhteyttä

Myymme asiakkaillemme betonitöissä tarvittavia muottitarvikkeita ja aineita. Valikoimamme kattaa tarvikkeet vedentiivistys- ja rakenneinjektointiin sekä erilaisiin betonivaluihin. Tarvittaessa asiakas saa meiltä myös opastuksen oikeanlaisten laitteiden ja tarvikkeiden hankkimista varten. Toimitukset onnistuvat lyhyellä varoitusajalla kautta Suomen.

  • Muottitarvikkeita ja -aineita

Kattava valikoima muottitarvikkeita ja aineita

Valikoimamme on laaja ja kattaa kaiken vaativissakin betonitöissä tarvittavan. Saat varastostamme nopeasti esimerkiksi:

  • injektioaineet (epoksit ja hartsit)

  • injektioletkut

  • betonin vedentiivistysaineet

  • PVC-saumanauhat

  • paisuvat saumanauhat

  • MED-muottipultit.

Haluatko kuulla lisää tuotevalikoimastamme tai yksittäisistä tuotteista? Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme. Meillä on pitkä kokemus betonirakenteiden korjaustöistä ja alan tarvikkeista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apua oikeiden tuotteiden valintaan

Saat meiltä halutessasi myös apua oikeiden tuotteiden valintaan. Kokenut ja osaava henkilökuntamme kuuntelee tarpeitasi ja etsii juuri sinun kohteeseesi sopivan ratkaisun. Meillä on tarjolla laaja valikoima niin aineita kuin erilaisia tarvikkeitakin, joilla betonin vahvistaminen onnistuu monenlaisissa kohteissa. Autamme sinua mielellämme, joten ota yhteyttä! Tavoitat meidät nopeasti puhelimitse ja sähköpostitse.

 

Jos päädyt ulkoistamaan erikoisosaamista vaativat betonikorjaukset, annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten. Meiltä onnistuvat suunnittelu, rakennekorjaukset, injektoinnit, ankkurointityöt, poraukset ja vedenalaiset rakennekorjaukset.

Toimitukset pienellä varoitusajalla

Tuotepalvelumme toimittaa sinulle tarvikkeet ja aineet pienellä varoitusajalla. Varastostamme Oulusta löytyy kattava valikoima tuotteita, ja tarvittaessa hankimme nopeasti lisää kattavan yhteistyökumppaneiden verkostomme avulla.

 

Yleensä toimitamme tavaraa hieman yli asiakkaan tarpeen, ettei kenenkään tarvitse juosta parin puuttuvan pultin perässä. Loput käyttämättömät pultit, nauhat ja muottitarvikkeet voit palauttaa myöhemmin ja saat niistä asianmukaisen hyvityksen. Tee tilaus jo tänään!