MED-muottipultit

Ota yhteyttä

Toimitamme rakennusteollisuudelle ja rakentajille laadukkaita muottitarvikkeita, kuten MED-muottipultteja. MED-muottipulttien avulla säästät aikaa, työtä ja materiaaleja, ja varmistat koko betonipinnan laadun. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

  • Muottipultteja

Varmista lopputulos muottipulteilla

Betonipinnan laatuun vaikuttaa paitsi itse betonin laatu ja hyvä työsuoritus, myös oikeanlaiset tarvikkeet. Muottimateriaalilla ja muottirakenteen lujuudella on olennainen merkitys työn lopputuloksen kannalta. Muotin mittojen pitää olla oikeat. Lisäksi muotin on oltava luja ja hyvin tuettu, jotta se ei muuta muotoaan.

 

Myymme asiakkaillemme betonitöissä tarvittavia muottitarvikkeita ja aineita. Valikoimamme kattaa myös MED-muottipultit, joiden avulla saat tuettua muotin napakasti.

Ota yhteyttä!

MED-muottipulteilla säästät monessa

Muotin teko nopeutuu käyttäessäsi MED-muottipultteja, koska muottia ei tarvitse erikseen säätää oikeaan mittaan ja kiristää. Välikehylsyt ovat valmiina paikoillaan, puiset välipuut jäävät pois ja vinotuetkin tarvitaan vain yhdellä puolella muottia. Purku- ja jälkitöissä aikaa kuluu vähemmän, koska kiinnityskiilat on nopea poistaa ja MED-muottipultti katkeaa helposti käsin. Jälkipaikkauksellekin on kolo valmiina pultin katkaisun jälkeen.

 

Työmaalla ei myöskään enää tarvitse katkoa muottipultteja, sahata välipuita muotteihin, pätkiä muoviputkea välikehylsyiksi, opettaa tekijöille uutta järjestelmää ja hitsata vesitiiviin pultin laippoja.

Kaipaatko apua tarvikkeiden valintaan?

Concretec Oy on betonitöiden parissa toimiva yritys, jolla on kokemusta niin uudis- kuin korjausrakentamisestakin. Erikoisalaamme ovat betonirakenteiden vesitiivistys, jälki- ja erikoisvalut sekä sukellustyöt. Kokenut ja osaava henkilökuntamme neuvoo yritystäsi mielellään, kun olet hankkimassa betonitarvikkeita tai aineita omaan käyttöösi.

 

Autamme tarvittaessa sopivien tuotteiden valinnassa, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää tarpeistasi. Toimitamme tuotteita varastoltamme kaikkialle Suomessa. Jos jokin tuote sattuu puuttumaan, hankimme sen sinulle yhteistyöverkostojemme avulla.

Lue lisää yrityksestämme