Paisuvat saumanauhat

Ota yhteyttä

Yrityksemme muottitarvikkeiden ja aineiden valikoimaan kuuluvat myös paisuvat saumanauhat, joiden avulla tiivistät betonin vaivattomasti ja taloudellisesti. Toimitamme tuotteita lyhyellä varoitusajalla kaikkialle Suomessa. Tarvittaessa autamme sopivien ratkaisujen löytämisessä, joten ota yhteyttä!

  • Paisuva saumanauha

Mikä paisuva saumanauha on?

Paisuva saumanauha on bentoniitista (vulkaaninen savi) valmistettu suorakaiteen muotoinen tiivistenauha, joka turpoaa ja tiivistää rakenteen veden vaikutuksesta. Nauha paisuu tilavuudeltaan noin kolminkertaiseksi alkuperäisestä mitastaan. Täysi turpoaminen kestää noin kolme vuorokautta. Saumanauha voi turvota ja kuivua lukuisia kertoja. Sadevedellä on vain vähäinen vaikutus turpoamiseen.

 

Kerromme mielellämme lisää saumanauhoista ja muista tuotteistamme – ota yhteyttä henkilökuntaamme!

Kysy lisää

Staattisten saumojen tiivistämiseen

Paisuvaa saumanauhaa käytetään staattisten saumojen tiivistämiseen, kuten betonin työsaumojen ja betonin läpivientien tiivistämiseen. Paisuvan saumanauhan käyttöominaisuudet ovat hyvät: se on tehokas, yksinkertainen ja taloudellinen materiaali paikallavalettujen rakenteiden saumojen tiivistykseen.

 

Haluatko kuulla vielä lisää paisuvasta saumanauhasta, sen ominaisuuksista ja käyttökohteista? Kerromme mielellämme lisää!

Apua oikeiden tuotteiden löytämiseksi

Saat meiltä neuvoja oikeiden tiivistetuotteiden valintaan. Henkilökuntamme on työskennellyt betonirakenteiden korjausten ja tiivistämisen parissa jo useiden vuosikymmenten ajan ja tuntee alan tuotevalikoiman erinomaisesti. Olemme perillä myös alan uusimmista tuoteinnovaatioista, joten osaamme suositella sinulle monia hyviä ratkaisuja.

 

Meillä on tarjolla laaja valikoima myös muottitarvikkeita ja erilaisia betonitöissä tarvittavia aineita, joten kysy lisää myös muista tuotteistamme. Alkuun pääset tutustumalla tuotevalikoimamme pääsivuun. Jos sinulle tulee kysyttävää, tavoitat meidät helposti puhelimitse ja sähköpostitse. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomessa lyhyellä varoitusajalla.