Paisuva tiivistekitti

Ota yhteyttä

Myymme betonitöissä tarpeelliset paisuvat tiivistekitit, jotka sopivat betonin läpi menevien teräspilarien, kaivonrenkaiden, putkien läpivientien ja työsaumojen tiivistämiseen. Tarvittaessa autamme sinua löytämään sopivat tuotteet. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää. Kokenut henkilökuntamme palvelee sinua mielellään.

  • Paisuva tiivistekitti

Tiivistä liitoskohdat kuntoon

Erilaisten liitoskohtien, rakojen ja nurkkien tiivistämiseen ja suojaamiseen on tarjolla monia ratkaisuja. Tiivistämisessä voi käyttää esimerkiksi massaa, ja massa tulee valita materiaalin ja ympäristön mukaan.

Paisuva tiivistekitti turpoaa veden vaikutuksesta ja soveltuu esimerkiksi betonin läpi menevien teräspilarien tiivistykseen, kaivonrenkaiden tiivistykseen (ei kuitenkaan juomavesikaivoihin), putkien läpivienteihin ja työsaumoihin. Kitti tarttuu hyvin kuiviin betoni- ja teräspintoihin. Kitti on pakattu tuubeihin, joita voidaan käyttää tavanomaisissa kittipistooleissa. Haluatko kuulla enemmän paisuvan tiivistekitin eduista?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apua sopivien tuotteiden valintaan

Saat meiltä neuvoja oikeiden tiivistetuotteiden valintaan. Henkilökuntamme on työskennellyt betonirakenteiden korjausten ja tiivistämisen parissa jo useiden vuosikymmenten ajan ja tuntee alan tuotevalikoiman kuin omat taskunsa.

 

Meillä on tarjolla laaja valikoima myös muottitarvikkeita ja muita betonitöissä tarvittavia aineita, joten kysy lisää. Tavoitat meidät helposti puhelimitse ja sähköpostitse. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti, jotta urakkasi ei viivästy. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen lyhyelläkin varoitusajalla.

Tutustu kattavaan valikoimaamme!

Varastostamme löytyy valmiiksi varsin kattava valikoima rakentajien vaativissakin betonitöissä tarvitsemia tuotteita. Saat meiltä nopeasti niin injektioaineet, kuten epoksit ja hartsit, injektioletkut, betonin vedentiivistysaineet, PVC-saumanauhat, paisuvat saumanauha kuin MED-muottipultitkin. Mitä sinulle saisi olla?

 

Jos varastostamme ei löydy juuri nyt sinun tarpeisiisi sopivaa ratkaisua, tilaamme tuotteita helposti lisää laajan yhteistyökumppaneiden verkostomme avulla. Kerromme mielellämme lisää! Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä.