Concretec Oy – kokemusta betonitöistä kaikkialla Suomessa

Ota yhteyttä

Concretec Oy on betonitöiden parissa toimiva yritys. Toimimme niin uudis- kuin korjausrakentamisenkin parissa. Erikoisalaamme ovat betonirakenteiden vesitiivistys, jälki- ja erikoisvalut sekä sukellustyöt. Toimipaikkamme on Oulussa, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

  • Concretec Oy, betonityöt

Betonitöitä vuodesta 1992

Yrityksemme on perustettu vuonna 1992, jolloin aloitimme injektointitöiden parissa. Laajensimme toimintaamme sukellustöihin vesivoimalaitosasiakkaidemme pyynnöstä 2000-luvun taitteessa.

 

Olemme lisänneet erikoiskalustomme määrää kysynnän kasvaessa vuosien saatossa. Viimeisimpien viiden vuoden aikana kalustomme on liki tuplaantunut, sillä kysyntää riittää jatkuvasti. Palvelualueemme kattaa koko Suomen, ja asiakaskuntaamme kuuluu niin yrityksiä kuin julkisen sektorin organisaatioitakin. Vuoden 2020 eteläisin kohteemme sijaitsi Helsingissä ja pohjoisin Kittilässä.

 

Kerromme mielellämme lisää yrityksestämme – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kokeneet työntekijät ja kehittyneet menetelmät

Yrityksemme vahvuuksia ovat kokeneet työntekijät, kehittyneet työmenetelmät ja monipuolinen, muunneltava erikoiskalusto.
Rakentamisessa ja teollisuudessa on yhä enemmän erikoisosaamista edellyttäviä työvaiheita, joissa käytetään erikoislaitteita ja -aineita sekä poikkeavia työmenetelmiä. Tällaisia tarpeita varten ei useinkaan kannata perustaa tai ylläpitää omia yksiköitä, vaan työt kannattaa ulkoistaa alan erikoisosaajille. Ulkoista betonirakenteiden korjaukset meille, niin voit keskittyä itse omaan ydinliiketoimintaasi!

Palveluitamme on helppo ostaa

Yhteistyömme asiakkaan kanssa alkaa yleensä tarvekartoituksesta ja ratkaisun etsimisestä ongelmaan. Tarpeet ja ongelmat kartoitettuamme tarjoamme ratkaisuvaihtoehdon, jolla tilanne saadaan korjattua parhaalla mahdollisella tavalla. Palvelumme on kokonaisvaltaista ja sisältää aina projektisuunnittelun, kustannusarvion, työsuorituksen sekä projektin dokumentoinnin.

 

Sinun ei tarvitse asioida eri toimijoiden kanssa tai kantaa itse huolta projektin etenemisestä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi!